WEBSERIES API LIFE CYCLE: TRACING AMB ZIPKIN I KONG

Modificar una API no és possible. I tanmateix, de vegades necessitem fer-ho.

VULL VEURE-HO

Modificar una API no és possible. I tanmateix, de vegades necessitem fer-ho.

Quin és el cicle de vida d’una API que no podem canviar?

En aquesta xerrada veurem algunes estratègies per fer-ho, utilitzant Kong. Alguns dels temes que tractarem:

* Versionament bàsic

* Modificació de propietats

* Autenticació

* Encauament / Mockservers

Coneixes totes les fases clau del cicle de vida d’una API? Tens clar quins són els seus components clau i com gestionar-los?

Torna un dels esdeveniments més destacats de la comunitat: el web sèries sobre les API. La temàtica principal serà API Life Cycle i enguany reunirem les principals empreses especialistes d’API del món en un esdeveniment únic que se celebrarà durant tot el mes de juny.

 

PER QUÈ S’HA D’ASSISTIR A L’ESDEVENIMENT?

Sens dubte, desenvolupar i implementar una API és fonamental per a la transformació digital de les empreses i una bona estratègia de govern d’API requereix una bona solució d’API Management de cicle de vida complet.

No obstant això, actualment hi ha moltes propostes i solucions per gestionar aquestes fases clau del cicle de vida, i en conseqüència, sorgeixen dubtes sobre quina utilitzar. Per això, has pensat com és d’útil poder escoltar el mateix mes les empreses més importants i poder resoldre els teus dubtes?

Compromesos a evangelitzar i ajudar, des de la Fundació APIAddicts, col·laboradora de Correoslabs, t’ofereixen aquesta increïble trobada de professionals, empreses i proveïdors.

El curs serà impartit per Marco Antonio Sanz, un dels API Evangelist més famosos del món i primer analista de negoci del BBVAApiMarket (un dels portals de referència en el món de les API) i fundador de CloudAPPi, una de les empreses que més governs d’API ha implantat i que més experiència té en apigee al món.

Organitzat per la Fundació APIAddicts, la fundació més gran del món sobre les API que està present a Espanya, Mèxic, Colòmbia, Xile, l’Argentina, Miami i el Perú. Patrocinat per CloudAPPi Perú.