COM IMPLEMENTAR UN PRODUCTE DIGITAL REEIXIT?

Una classe magistral per crear el teu MVP digital

VULL VEURE-HO

Si duus una idea al cap i estàs esperant l’empenta per llançar-la a producció, ara és el teu moment!

El dijous 23 de setembre, el nostre col·laborador APIAddicts organitza el curs de disseny en què explicarà com implementar un producte digital reeixit en qualsevol projecte sota el guiatge de l’API Evangelist Marco Antonio Sanz i Factoría Startups.

Aquesta classe magistral t’ajudarà a entendre més bé com fer realitat la teva idea. Aprendràs a aplicar correctament conceptes tan essencials com són el Lean Canvas, el Visual Story Mapping i el Backlog, així com comprendre el funcionament de les metodologies centrades en l’usuari per crear un prototip real de la teva idea.

Sobre el ponent:

Marco Antonio Sanz – CEO/CTO de CloudAPPi i CloudAPPi Latam i API Evangelist a APIAddicts. Durant els últims anys, Marco Antonio Sanz ha estat convidat a impartir cursos de disseny, classes magistrals exclusives i xerrades internacionals sobre la seva experiència en aquest món de transformació digital i emprenedoria. Descobreix com ha aconseguit crear i expandir la seva idea de negoci i ser un referent d’innovació a Espanya.

T’hi esperem!