NEXT GENERATION EU: COM SE’N PODEN BENEFICIAR PIMES I EMPRESES EMERGENTS?

Us presentem una sessió en línia en què actualitzarem l’estat dels ajuts Next Generation EU, centrant-nos en pimes i empreses emergents, sota el guiatge d’experts de Local Europe i Correos.

VULL VEURE-HO

La reconstrucció cap a una economia més sostenible i la transició envers una completa digitalització del teixit empresarial espanyol estan condicionades pel programa de recuperació europeu Next Generation EU.

I quin és l’estat actual dels fons europeus Next Generation EU?, quina mena d’ajuts ja estan actius? Per resoldre aquestes qüestions i d’altres sobre aquests fons et convidem dijous vinent, 16 de setembre, a les 11:00 h a un seminari en línia gratuït juntament amb Elena Femenía, CEO de Local Europe, Víctor Hugo Osorio, responsable de finançament públic d’Insomnia consulting i Mariló Climent, cap d’àrea d’estratègia en la direcció d’operacions de Correos.

Agenda de la sessió

  • Benvinguda
  • Taula rodona ‘Com es poden beneficiar pimes i empreses emergents dels fons Next Generation EU?’, amb Elena Femenía, Víctor Hugo Osorio i Mariló Climent
    • Sobre els fons Next Generation EU i les organitzacions convocants per sol·licitar els ajuts oberts.
    • Ajuts oberts i consells
  • Torn de preguntes i respostes

Convidats

Elena Femenía,

Mariló Climent,

Víctor Hugo Osorio